3D-printen van plastic materialen


3D-printen van plastic materialen is een van de kernspecialiteiten van 3DPS. We hebben een breed scala aan hoogwaardige, duurzame en kosteneffectieve plastic materialen beschikbaar om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Onze 3D-printprocessen maken gebruik van de nieuwste technologieën en apparatuur om nauwkeurige, gedetailleerde en consistente resultaten te produceren. Of u nu een prototype of een volledige productierun nodig heeft, wij bieden aangepaste 3D-printoplossingen die aan uw specifieke vereisten voldoen.
Voordelen van 3D printen met plastic materialen:
Aanpasbaarheid

3D-printen maakt het mogelijk om plastic producten te maken met aangepaste ontwerpen en functies die moeilijk of onmogelijk te produceren zijn met traditionele productiemethoden.

Snellere productie

3D-printen van plastic materialen maakt een snellere productietijd mogelijk in vergelijking met traditionele methoden. Hierdoor kunnen bedrijven sneller en efficiënter werken.

Minder afval

Door de precisie van 3D-printen van plastic materialen kan er minder materiaalafval zijn, waardoor de kosten en het milieu-effect worden verminderd.

Kosteneffectief

3D-printen van plastic materialen kan kosteneffectief zijn voor kleinere productieruns en prototypes, waardoor bedrijven geld besparen op productiekosten.

Complexiteit

3D-printen van plastic materialen maakt het mogelijk om complexe vormen en geometrieën te produceren, waardoor ontwerpers en ingenieurs meer ontwerpvrijheid hebben en unieke producten kunnen creëren.

Flexibiliteit

We bieden erg veel verschillende stoffen waarmee er geprint kan worden aan zoals PLA, ABS, PVA, PC, en nog veel meer.

Interesse?

U kunt snel en makkelijk online een offerte aanvragen door ons innovatieve online form in te vullen.

Over ons

Innovatieve 3D-printoplossingen op maat, bij 3DPS.

3DPS B.V.
KvK nummer: 22317655
Telefoonnummer: +37065967323
E-Mail: info@3dprintingservices.eu