Over ons

3DPS is een innovatief 3D-printservicebedrijf dat zich richt op het leveren van op maat gemaakte 3D-printoplossingen voor bedrijven en individuen. We zijn trots op onze uitgebreide kennis van 3D-printen, materialen en engineering, waardoor we hoogwaardige en nauwkeurige producten kunnen leveren die voldoen aan de eisen van onze klanten. We hebben ons bedrijf opgebouwd met een toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid, en we werken voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën en processen om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Bij 3DPS geloven we dat 3D-printen de toekomst van productie is, en we zijn toegewijd aan het leiden van deze evolutie.

Onze missie

Onze missie bij 3DPS is om hoogwaardige en op maat gemaakte 3D-printoplossingen te leveren die voldoen aan de unieke eisen van onze klanten. Om dit te bereiken, hebben we onze missie opgedeeld in drie belangrijke pijlers:
Kwaliteit

We streven naar uitmuntendheid in elk aspect van ons werk, van onze materialen tot onze processen en onze klantenservice.

Betrouwbaarheid

We geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten door het leveren van consistent hoogwaardige producten en diensten.

Duurzaamheid

We zijn toegewijd aan het minimaliseren van onze impact op het milieu door middel van verantwoorde en duurzame productiepraktijken en materialen.

Onze visie

Bij 3DPS hebben we een visie om 3D-printen toegankelijker te maken voor een breed scala aan toepassingen en industrieën. We geloven dat 3D-printen de toekomst van productie is en we willen leidend zijn in deze evolutie. Onze visie is om innovatieve en geavanceerde 3D-printtechnologieën te ontwikkelen die onze klanten in staat stellen om hun producten sneller, goedkoper en duurzamer te produceren. We streven ernaar om de beste 3D-printoplossingen op de markt te bieden en onze klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun creatieve visies en zakelijke doelen.

Over ons

Innovatieve 3D-printoplossingen op maat, bij 3DPS.

3DPS B.V.
KvK nummer: 22317655
Telefoonnummer: +37065967323
E-Mail: info@3dprintingservices.eu